2013. augusztus 26., hétfő

Kiút

Mint ahogy már említettem, volt némi bonyodalom a kijutással kapcsolatban. Egy olyan aprócska problémánk akadt, hogy nem volt fuvarunk kifele. Némi nézelődés után a repülőnél döntöttünk. Ez jónak is látszott, azt leszámítva, hogy a rengeteg cucc kissé megnövelte volna az útiköltséget. Szerencsére erre is volt megoldás. Ez úton is szeretném megköszönni Mr. Glockner (alias Szilágyi Zsolt) segítségét, aki nagy szerepet játszott a cuccok autóval való kiszállításában, és még sok minden másban a túra során. Nélküle ez az egész nem jöhetett volna létre.
Szóval miután bepasszíroztuk 1-2 autóba minden felszerelésünk, pár napra rá mi is repülőre szálltunk és 1,5-óra alatt el is jutottunk Milánóba. Ezzel abszolváltuk is a túra könnyebb részét. Innen busszal, és vonattal mentünk tovább Aosta-ig. Ez is meglehetősen gyorsan ment, csak azzal vesztettünk időt, hogy Milánóban töketlenkedtünk egy darabot, mire kitaláltuk, hogy hogyan tovább :) Maga az Milánó-Aosta út gyors, és olcsó volt, 15EUR-ból megúsztuk. Persze ehhez kellett némi BKV-s járatokon elsajátított költséghatékony utazási technika :)
Itt átbuszoztunk az alagúton, ami némiképp megdobta az útiköltséget, de legalább hamar Chamonix-ban voltunk. Egy kis bolyongás után meg is találtuk a Taconnaz-i Grand camping-et, ahol végre véget ért az utazás, és kezdődhetett a móka.

Milano Malpensa

Egy jó vonatozás

Előbújt


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése